Om oss.

 

INFLO Ventilationsservice AB startades 1988 av Kent Johanneson och Ove Gåsvik. Namnet INFLO kommer av det latinska ordet ”blås in”.

Vår verksamhet har sin bas i Uddevalla, men vi har under årens lopp tillhandahållit ventilation, service och underhåll, entreprenader i många kommuner i Västsverige, från Åmål, Strömstad i norr till Stenungsund i söder.

Våra kunder är fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, industrier och fabriker. Vårt motto har alltid varit att ge kunden, liten som stor, ett bra, kvalitetssäkrat arbete och på det sättet har vi vunnit förtroende och etablerat oss från kommun till kommun.

År 1990 gick vi in i ett samarbete med KTC Control AB med dataövervakade ventilationsanläggningar. 2001 tog vi ytterligare en samarbetspartner i CR Fastighetsteknik AB. Båda företagen har vi genom åren haft ett stadigt samarbete med och detta kommer att vidareutvecklas. 

2017 gick Ove Gåsvik i pension och Kent Johanneson driver bolaget vidare i samma anda.

Kent Johanneson och INFLO Ventilationsservice AB  ingår i Effektbolagen sedan hösten 2017, Effektbolagen är en ny aktör i branschen där små bolag växer tillsammans.

 

Kontakt

Adress

Björbäcksvägen 8

451 55 Uddevalla