Våra tjänster.

Nyckeln till framgångsrik energieffektivisering är att få fastigheters olika tekniska system att samverka. Vi har erfarenheten och kunskapen tillsammans med våra samarbetspartners att bygga anläggningar som motsvarar kundens önskemål.

Vi arbetar med samtliga ledande varumärken och leverantörer vilket ger dig som kund kvalitetstrygghet.

Varje avslutat projekt följs upp med förslag på underhållsavtal. Självklart kan vi skräddarsy ett avtal där även kyla, el och rör ingår. Allt för att underlätta för dig som kund.

Luftbehandling

Moderna arbetsplatser kräver bra ventilation. Vi hanterar entreprenader samt egna förslag från konstruktion till montage och driftsättning enligt kundens önskemål.

f

Styr & reglerteknik

Med våra samarbetspartners KTC Control AB samt CR Fastighetsteknik AB (se länk nedan) har vi en unik kunskap om hur fastigheters tekniska system samverkar.

Service/underhåll

En förutsättning för en fungerande luftbehandlingsinstallation är periodisk drift och underhåll.  Våra serviceavtal hjälper kunden att ägna sig åt sin verksamhet och vi tar ansvaret.

Injustering

Den färdiga anläggningen är inte klar utan en riktigt utförd injustering. Vi har kompetensen.

l

OVK besiktningar

OVK, obligatorisk ventilationskontroll, ska göras regelbundet, i de flesta byggnader. Syftet är att visa att inomhusklimatet är bra och att ventilationssystemen fungerar. 

(källa: Boverket.se).

Z

Nyinstallationer

Våra kunskaper om luftbehandling/styr ger oss också möjligheter att hjälpa kunden med energianalyser och medföljande åtgärdsförslag.

Samarbetspartners

Kvalité & Miljö.

Miljö- och kvalitetsarbete är en förutsättning för vårt och våra kunders långsiktiga företagande.

För att det dagliga arbetet ska fungera för oss är det viktigt med ständiga kvalitetskontroller som säkerställer våra gemensamma miljömål. Vi är måna om vår värld och arbetar varje dag  med miljö och kvalitet samt smarta arbetsmiljölösningar. För att ständigt ligga i framkant i branschen erbjuder vi våra medarbetare ständig utvecklande vidareutbildning vilket i sin tur är kompetenshöjande både för oss och våra kunder. Vi vill alltid leverera kvalitet och kunskap som ligger framkant och som låter tala om sig i branschen.

Kontakt

Adress

Björbäcksvägen 8

451 55 Uddevalla